Underbart!

Vilken ljuvlig tid vi lever i!! Nu gäller det att hinnanjuta av allting.

Min gula lilla avdelning är just nu ljuvlig. Till vänsterblommar gulltöreln för fullt.  I mitten syns de vackra bladen på den brokbladiga praktlysingen. Lite överallt sticker gulsippan upp. Till höger växer en gulbladig benved.

På norrgaveln blommar min vackra forsythia. Den ska enligt etiketten bara vara härdig till zon 3, men jag har satt den mellan två stora stenar, så den stormtrivs. Trädet med de röda bladen är en uppstammad dvärghassel.

Flikrabarbern växer vid sidan av forsythian.

Jag höll på att svimma när jag såg att svavelpionen hade fått sin första knopp. Plantan inhandlades för dyra penningar på Botan i Göteborg.

Trillium. En fantastisk skuggväxt.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar