Försäljningen är öppen!

Min försäljning har varit öppen ett tag nu och som vanligt finns här lite av varje. Av några sorter finns det många och av andra finns det endast ett par, så det gäller att vara här rätt tid , om det är något speciellt man vill ha. För det mesta delar jag även plantor, som jag har i trädgården också, om jag anser att det är möjligt. Priserna varierar mellan 5 – 40 kronor. Den är öppen dygnet runt, eftersom jag har självbetjäning. Jag har en burk, som man får lägga pengarna i. Hederligheten lever!! Det känns som om folk är hederliga. Jag upplever inte att plantor försvinner.Kaukasisk förgätmigej, Brunnera macrophylla “Variegata”. ( 40 kr)

Röd törel,  Euphorbia dulcis “Chamelon”, är underbar. Jag odlar den för de vackra röda bladen. Blomman är en som en liten gul knappnål. (30 kr)

Krolliljan, Lilium martagon, (40 kr) är fantastisk när den blommar. Blomman är lilaaktig med prickar och tillbakarullade kronblad. Gullysing, Lysimachia ciliata “Firecracker”, (20 rk) har även den mörkröda blad och gula blommor. Här är blomman dock 1 cm i diameter. Jag älskar mörkröda blad.Jordvivan, Primula vulgaris “Down Ansell”, (40 kr) har vita dubbla blommor.
Helt underbar!!

Ännu en underbar viva, Primula “Golden Lace”, (40 kr).

Det här inlägget postades i Försäljning, Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar