Impulsköp

Impulsköp finns det gott om i Broddarp. Här är det senaste!

Den här fontänen gick jag förbi på plantagen. Jag såg den i ögonvrån och tvärvände direkt. För den som älskar änglar var den ett måste och för en gång skull såg jag direkt var den skulle passa perfekt. De flesta av mina impulsköp vet jag aldrig innan var jag ska placera förrän efter ett tag. Hmmmm, sjutton också det var för mycket pengar. Det värsta var att jag frågade en av expediterna om det var ett slutet system.
– Javisst är det det, svarade hon. Sen var det kört. Hem i bilen hade jag en kolossal låda!!
På var sida om den har jag rosor. En buskros som heter “Single Cherry”. Det är en ganska liten och enkel röd blomma, som är bedårande. Den blommar tidigt. I slutet av maj – början av juni. Tyvärr har de blivit väldigt risiga, så en radikal nerklippning måste ske.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar