Rekommenderas!

I framkanten på denna rabatt har jag alunrot, Heuchera micrantha ‘Palace Purple‘. Den har en underbar blodröd färg och växer fort. Från början hade jag ca 3 – 4 plantor, som jag rev isär för att få masseffekten. Jag har även en del rödbladiga växter i rabatten, för att det blodröda ska komma igen. Bla har jag en röd stjärnflocka, Astrantia ”Claret”, en ormhassel med röda blad, svartplommon och den röda japanska lönnen.
I mitten finns min ängelfontän.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s