Solfjädern är färdig!

Nu är trä/soldäcket färdigt. Jag hade beställt den i formen av en solfjäder. Det fick min mans huvud att brinna ordentligt, men när branden hade slocknat så visste han hur han skulle göra. Tid tog det förstås, eftersom han fick klyva brädan på diagonalen och fasa den sågade kanten. Den breda sidan vändes hela tiden utåt. Varenda extra sekund som det tog var det värt. Resultatet blev såååå snyggt!! Vi har använt bruntryckt virke. Till att börja med är det mörktbrunt, men de bleknar ganska snart gyllengult. Ursnyggt!!!! På däcket ska vi ha två solstolar.

Här ser man däcket ovanifrån.

Utmed dammen och däcket håller jag på att göra en stenstrand med olika slags växter som ger en strandkänsla tex, olika gräs, daglilja, trift, jupiterblomster, martorn och även några vintergröna buskar. I botten har jag lagt ensilageplast för att underhållet ska bli så smidigt som möjligt.

Här är det meningen att stranden ska fortsätta med en upphöjd rabatt i mitten. Sedan gäller det att få ihop den med de redan existerande rabatterna. Det tål att tänka på!!

Det här inlägget postades i Okategoriserat, Ombyggnadsarbeten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar