Mer ändringar.

Här håller jag på med fortsättningen av den gamla flisgången. Kanterna ska kantas av granstockar. Under flisen har jag ensilageplast som har blivit över. På så vis slipper jag ogräs underifrån i alla fall.

Lady och Zorro inviger gången.

Nu är den färdig!

Nu hänger den nya gången ihop med grusträdgården. Det känns riktigt bra! Nu kan man säga att allt runt dammsystemet är klart, så nu kan man ta det lite lugnare tills nästa projekt ska igång. Nästa projekt är att göra i ordning uppfarten och gången in mot verandan från bilen. Jag hade tänkt att det skulle dra igång i slutet av september/början av oktober, men när Anders ringde Sture som vi har tänkt ska gräva åt oss, så kunde han komma redan på lördag.
-Lördag!!
– Nej men inte redan.
Panik!!! Det är för snart. Jag som tyckte vi ringde alldeles för sent.
Nästa lördag den 3/9 ska jag ha perennkurs och då vill jag ha trädgården i ordning, så nu kommer han den 10/9. Det ska bli spännande.

Det här inlägget postades i Ombyggnadsarbeten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar