Arbetet fortsätter!

Nu har jag börjat att plantera ut de uppgrävda hostorna utmed gärdesgården. Vi har häftat fast plast som avskiljare mot gräset ute på åkern.

Första telefonstolpen är snart på plats.

Min uppstammade tuja var som tur var smidig att gräva upp. På förra platsen trängdes den med ett valnötsträd. Här ska den få spela huvudrollen. Bredvid stenen är en kaukasisk förgätmigej, Brunnera macrophylla ‘Looking Glass’. Den kan odlas alltifrån sol – skugga, men allra bäst trivs den i halvskugga. Jag älskar alla former av den kaukasiska förgätmigejen. Bladen är vackra hela säsongen och när den blommar med små blå blommor, som svävar en bit ovanför, ja då smälter man.

Även här har  telefonstolparna börjat komma på plats. Som ni kan se så är det en lång sträcka som ska läggas.

Hundarnas nya favoritplats!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar