Afrikas blå lilja.

Mina ”Afrikas blå liljor” har varit och är fortfarande fantastiska!
Jag fattar inte hur länge de har blommat!
De är planterade i tre stora svarta krukor, som står i söder/västerläge. Två liljor har fyra stjälkar vardera och den tredje har en styck. Stjälkarna är tjockare än min tumme och blommorna är som mindre fotbollar. De står för andra sommaren i dessa krukor. Urmodern fick jag av Sven. Den var megastor, så den delades upp i många mindre. Jag övervintrar dem i mjölkrummet. Det fungerar jättebra.

Det här inlägget postades i Trädgård. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s