Det har hänt lite!

Troét om ni vill, men det har hänt lite sedan sist, jag skrev om framsidan.

Här håller Anders på och gräver ner rör till portalen och spaljeén som ska vara på både sidorna. Spaljeén ska bestå av smala liggande ribbor i fallande längd från toppen. Den ska vara röd förstås,  som alla de andra träsnickerierna i trädgården.

Gången in är färdigtäckt med plasten. Det är ett evigt pusslande. Dessutom är plasten smutsig, eftersom den har täckt ensilagelimpan förut. Inte alls roligt jobb! Men trädgårdsnördar ska väl inte ha roligt jämt, eller?!

Givetvis så har jag flyttat även här. Nu är det Trollhasseln som har fått finna sig i att bli uppgrävd och omplacerad. Den började bli för stor på sin förra växtplats. Här känner jag att den kan få växa och bli maffig. Visst är det lite vanskligt att gräva upp en zon 3 buske, men lite risker måste man få ta.Vi täcker även in delar av uppfarten. Här återanvänder vi fiberduk som jag hade som skyddsmatta under dammduken.

Här börjar Anders lägga på makadamen.

Det här var roligt!

Det här inlägget postades i Ombyggnadsarbeten. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s