Måla eller inte måla det….

…….är den stora frågan!?

Jag funderar och funderar!! Ibland vill jag måla muren och ibland inte. Som den  är nu är den ganska intetsägande, men målar jag den kanske den blir för dominerande.
Ifall den ska målas ska den vara vit. Risken är att den blir för smutsig också.
Finns den någon som kan hjälpa till och tycka?

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Måla eller inte måla det….

  1. frida skriver:

    Hej Sussi! vad det har hänt grejer sen jag var hos er sist!! måste ta en ny trädgårdsrunda nu i vår och samla inspiration i din underbara oas! själva så börjar vi nu med vårt växthus/orangeri,(jag ska inte odla i massor utan det är tänkt som ett uterum med lite odling) tänkte blogga lite om det på min blogg framöver http://www.duvemala.blogspot.com. Jag tycker muren är fin som den är!! vi ses framöver hoppas jag !!! kram frida

  2. Susanne Smedberg skriver:

    Hej Frida!
    Vad kul att höra ifrån dig!! Låter spännande med ert projekt. Tänkte att vi skulle bjuda hem er lite längre fram. Vi hör av oss.

    Hälsningar Susanne

Lämna ett svar