En rolig överraskning.

På morgonen när jag gick till ladugården , för att utfodra kossorna, stod ett stort paket och väntade på mig. Paketet var från Horto Green. Det är en postordersida med trädgårdsväxter, som jag har köpt av i många år. Deras priser är bra och växterna håller alltid en bra kvalité. Leveransen kostar alltid det samma, 119 kr, oavsett hur mycket man beställer. Denna gången blev det mycket, eftersom jag beställt …….

17 st tujor.
Vid beställningen skrev jag att jag ville ha dem så tidigt som möjligt, men detta var kanske väl tidigt. Jag tror att koskiten fortfarande är frusen på gödselplattan, eftersom den ligger i norrläge och massor av skit måste de ha, så de växer riktigt bra. Nu får de stå här så länge och vänta på att bli nedgrävda.

De ska placeras  på denna sidan av garageinfarten upp mot portalen, som en häck. Häcken ska hållas låg. Den ska bara vara en avgränsning. Inget insynsskydd. Jag tror det kommer att bli väldigt bra, för då kommer portalen att förankras mer. Just nu har jag en känsla av att den “svävar lite”, när den står helt för sig själv.
Med beställningen var förstås lite annat rolig. Några perenner och några rosor. Jag köper alltid ett gäng nya rosor varje sommar. Nu har jag ungefär 60 sorter.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar