Det ena drar med sig det andra!

För att komma igång med bygget måste allt det befintliga bort. Under sommaren har jag massor med krukor på hyllorna mellan växthuset.  Hyllorna är oumbärliga, eftersom jag har alla perenna frösådder på dem och även krukor med delat material som ska växa till sig, före de ska ner till försäljningen.
Det som har varit så bra med att ha dem i gången (och även på baksidan av glasväxthuset)är att jag haft tillgång till både skugga och sol.

Denna vägg har jag sneglat på en längre tid, eftersom den ligger helt i norrläge och vatten finns runt hörnet. Skugga till hyllorna kommer jag inte att få vid det nya växthuset, så jag bestämde snabbt att denna plats skulle bli befintlig för en del av hyllorna. Det var en upplagringsplats av diverse bråte, så för ett par helger sedan rensade vi bort allt. Det var verkligen välbehövligt.
Känner ni som jag, att när man har rensat bort en massa skit, så blir
luften lättare att andas?

Det värsta var att när all bråte var borta, så såg vi att väggen var i stort behov av att målas och innan dess skrapas, så det dröjer ett tag innan hyllorna kan monteras dit.

Även detta måste bort. Här är det blandat med krukor från försäljningen och perenna frösådder från förra året.
Även i glasväxthuset finns det många krukor.PUST!!!
Det är nästan så man ångrar sig när man ser allt jobb, innan man ens kan
tänka på att börja riva.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar