Jag vågade!

Jag har länge funderat över om jag ska våga klippa min idegran. Häromdagen gjorde jag det bara. Det slutgiltiga resultatet låter förstås vänta på sig, eftersom bollarna är väldigt taniga i början. Men jag kan se att den så småningom kommer att bli suverän, eftersom stammarna sitter bra i förhållande till varandra. Inspirationen kom från en sommarresa för två år sedan.

Så här såg den här fantastiska idegranen ut. Det som var mest fascinerande var stammarna. Man såg inget av barken. Barren var såååå täta!!! Tänk er den på vintern, när allt annat är grått och trist. Nu är det då tänkt att min ska bli lika vacker. Den som lever får se!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag vågade!

 1. Anna Vattenkanna skriver:

  Kul! Idegran är ju så tacksam att klippa. Jag har en planta som jag klotklipper i våningar. Den svarar så fint på mitt tilltag. Din idegran kommer att bli riktigt fin OCH rolig!

  Kram

 2. Susanne Smedberg skriver:

  Jag var inne och tittade på din blogg en liten sväng. Vad mycket längre ni har kommit i skåne. Här har inte ens hostorna börjat fundera på att kika upp.
  Hälsningar Susanne

 3. Susanne Smedberg skriver:

  Hej jag bara måste kommentera lite. Jag googlade runt lite och hittade dig. Ett stort sammanträffande, jag heter Susanne Smedberg och bor i Sorunda Nynäshamn jag älskar allt inom blommor och trädgård, älskar att fota det jag har runt omkring mig, mer lär det bli när min nya kamera kommer.
  Hälsningar Susanne Smedberg

Lämna ett svar