Fler timmar!

Den här tiden på året önskar jag alltid att dygnet skulle få åtminstone ett par timmar extra. Det är så mycket som ska hinnas med. Jag har ännu inte gått igenom hela trädgården med vårstädningen, försäljningen ska igång, växthusen ska tömmas för rivning och vårbruket har börjat. I går körde jag första rundan med harven och Anders började köra ut skiten. Jag skulle ha ha kört den andra vagnen, men då började det regna för mycket och jag fick en stund över till delning och plantering. På kvällen satte jag mig och tittade på lite bilder från den gångna sommaren och hittade lite roliga installationer. Kanske kan ni få lite inspiration:

Här rann det vatten!

Annorlunda tavlor!

Det går att rama in det mesta!

Här var hem för olika slags insekter.

Den här installationen ska jag härma!

Även en gammal trasig hink kan komma till användning!
Den här trädgården ligger i Hovmantorp. Jag hittade den  Gunnel Carlssons “Trädgårdsriket”. Tycker man om att besöka olika trädgårdar i vårt avlånga land, så rekommenderar jag den varmt. I den finns både offentliga och privata.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar