Trädgårdsresa!

Den 2:a juni var det dags för trädgårdsföreningens årliga sommarresa. Resan gick åt Västergötland. Den var tre helt olika trädgårdar vi fick se. Den första var väldigt stor, med mycket träd, buskrosor och buskage av allehanda slag. Med andra ord kändes den väldigt vildvuxen. Denna vatteninstallation gillade jag dock skarpt.

Den andra trädgården var betydligt mindre, 800 kvadrat, med mer växter i miniatyr. Det är härligt att se vad mycket man kan göra på en liten yta.

Den tredje trädgården var också ganska stor med inriktning mot, som synes, barrväxter.

Häftigt att man kan få så mycket kontraster med nästan enbart barrväxter.

Även här fanns det vatten.
Varje resa besöker vi förstås en plantskola också. Denna gång hade vi valt Öbergs plantskola och det visade sig vara en riktig höjdare. Det var första gången vi fått guidning av ägaren. Här var trevlig personal och framför allt billiga och bra växter.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar