Sture har gjort det igen!

Så här var utgångsläget idag. Lady var med förstås!
I sista minuten bestämde vi oss för att ändra planerna. Muren ska vara baksida på växthuset, istället för att vara yttersta gräns. Mellan muren och baksida var det tänkt att vara en betongplatta där jag tänkt att ha kallbänkar och hyllor. Men när vi stod inför fakta, så ändrade vi oss, för att växthuset kom så långt fram.
När beslutet väl var fattat kändes det helt rätt. Mycket bättre faktiskt.
Bråte kan jag ha på andra sidan muren.

Här ryker grunden.

Här försvinner betongplattan, som var tänkt att vara kvar. Gjorde inte ett dugg ont. 🙂

Sture hanterar skopan som om den vore en sked i gröten. Han smeker kanterna med den.

Klart!
Det Sture gjorde på fyra timmar hade tagit oss två veckor att gräva för hand.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s