Fortsättning!

I går kväll hände det lite med bygget.

Anders började med att lägga igen vår vallgrav för vatten och el. Den första delen vid garaget är inte så djup, så här måste isoleras med frigolit.
Vi vill ju inte att vattnet ska frysa under vintern.

Under grävningen kom det fram stora och fina stenar, som jag förstås ville ha in.
Det är mitt signum: Stenar av alla dess slag.
Denna sten var precis att traktorn orkade med. Men in kom den!!!
Det svåra var att räkna ut var stenarna ska ligga. Det går inte att ändra dem efter att växthuset är färdigt, eftersom traktorn inte längre kommer in och stenarna är så stora att de inte går att flytta för hand. Vi  ”ritade” upp växthuset med hjälp av brädor och streck i jorden. Sen gällde det för mig att tänka in hur det färdiga resultatet kommer att bli.

Så här blev det på ena sidan.

Den andra sidan har fått en sten hittills. Här ska in två till.
Hoppas nu bara att de ligger rätt. Det kommer framtiden att visa så småningom.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera