Finbesök!

Honungsrosens doft ligger nu som ett moln över hela trädgården.Bengt Tonnvik och Camilla Daher, ordförande respektive styrelsemedlem i trädgårdsamatörernas Södra smålandskrets, var och besökte min trädgård idag. Enormt trevliga! Anledningen till besöket fick jag veta efter rundvandringen. De var ute och rekognoscerade inför riksmötet,  som ska vara här 2014. Nu undrade de om jag ville ställa upp med min trädgård. Ville ??? Vilken fråga!!!
Det är klart man vill. Det är en stor ära och det bästa betyget, enligt mig i alla fall, man kan få på sin trädgård. Tänk att få med sin trädgård på ett riksmöte.
En dröm som går i uppfyllelse!!!

Rosen “Ingrid Bergman” blommar nu för fullt. Dess blommor är fulländade.

Clematisen “Princess Diana”.

“Amber cover”

Mariaklocka, Campanula medium.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

1 svar på Finbesök!

  1. Lena Andersson skriver:

    Så jätteroligt Susanne, Grattis😃
    Kram Lena

Lämna ett svar