Ett litet, men efterlängtat projekt.

Jag var i stort behov av ett nytt “fundament” till min ängelfontän. Marmorn jag har haft förut var grå och ful och mycket hade försvunnit, så den täckte inte plasten under tillräckligt. Alltså behövde jag ny marmor, som man kan högtryckstvätta och höll sig på plats. Lösningen blev Flisbys romex. Jag grävde ur och gjorde formen med gatstenarna,  som legat här förut. Inuti fyllde jag upp med sand.

Före blandningen har jag tvättat och torkat den nya marmorn. Sedan ska medlet hällas på och blandas med stenen i fem minuter. Vi löste det genom att blanda det på plasten. Vi höll i varsina hörnen och förde stenen fram och tillbaka.

Här fördelas stenen.

Nu ska det jämnas till.

Färdigt!

Sedan skulle det torka i 24 timmar och hållas torrt.

Jag blev jättenöjd!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ett litet, men efterlängtat projekt.

  1. Lena Andersson skriver:

    Vad fint det blev😊
    Riktigt häftigt när det blir mörkt😊

Lämna ett svar