En magisk kväll!

I lördags tillbringade vi en magisk kväll på Ullevi. Vi var på konserten med stort K., Bruce Springsteen. Han var suverän!!!

 Dagen efter åkte vi förstås till “Botan”, där vi tillbringade några timmar. Klippträdgården är den avdelningen som jag gillar bäst. Den är magnifik. Jag har enbart sett den på våren förut, så det var kul att vara här en annan tid. Det samlade intrycket blev dock att den är bäst på våren.

I denna del av parken var jag ensam. Den symboliserar en trädgård i slutet av 1800-talet. Synd att så många verkar missa den.

I samma del, fast i andra änden fanns denna underbara vatten anläggning. Finns numera på min villhalista. Den rymmer mycket, vill jag lova! 🙂

Tre helt fantastiska installationer med olika slags suckulenter och kaktusar.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar