Liljesymfoni!

Jag har en förmåga att snöa in på vissa växter. Nu är jag inne i en liljeperiod. De är otroligt vackra och varar länge. I alla fall i år när det har varit en sval sommar. Här är några av dem. Tyvärr saknar jag namn på några.En okänd skönhet. Det mörka i mitten passar så bra tillsammans med silveraxets blad. Undrar om jag tänkte på det eller om det var en slump? Jag föredrar att tro att det var väl genomtänkt 🙂

Lilium asiatic hybrid “Suncrest”

Lilium asiatic “Chianti”

Lilium “Purple Prince”

Lilium “Olivia”

En okänd skönhet.

Lilium asiatic “America”

Lilium “Renoir”

Dagliljan, Hemeroecallis “Cool It”
Dagliljorna är tacksamma, eftersom deras blad är så användbara för att bryta bladmönster. Deras blommor är inte heller att förakta!!! 🙂

Dagliljan “Hemeroecallis “Summer Wine”

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar