Lite ögongodis!

Denna purpurklätt sådde jag förra året och blommar alltså för första gången nu!
Helt underbar tycker jag.
I början är den rosa svagt, svagt rosa, för att sedan mörkna allt mer.

Här är ett fackelblomster, Lythrum salicara “Blush”.
Den är fantastiskt vacker och lagom hög.

Nävorna, blodnäva och jungfrunäva gör sig bra runt sockertoppsgranen.

Praktkolockan, Platycodon grandiflora “Mariesii”, blommar även den för första gången.

Skobandssolros, Helianthus salicifolius, bara älskar jag. Här blommar den aldrig och det behöver den inte. Dess höga stjälkar och hängande, sirliga blad gör allt. I försäljningen har det stått ett ex hela sommaren. Ingen vill köpa den och det övergår mitt förstånd.
Jag hade köpt den direkt!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar