Bygget!

Nu har vi ändrat oss igen, angående växthuset. Det kändes sisådär när Anders sa att vi var tvungna att ha kanalplast på taket istället för glas pga risken att det ruttnar snabbare med glas. Men nu är det ändrat och det blir glas. 🙂 Kanalplasten blev så mycket dyrare än glas, så nu täcker vi takstolarna med  plåt (Röd plåt så klart!) och sätter dit glas.
Känns jättebra!!!

Nu har det accelererat. Alla väggarna är uppe.

Nu börjar det klia i fingrarna. Jag vill börja göra i ordning, framförallt framför växthuset, så igår frågade jag min käre man om det var OK att jag började att plantera lite. Jag trodde han dog! Blicken jag fick var långt ifrån go. Det var en “Är du inte klok blick”! Hmmm, får nog avvakta lite, men bara lite.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bygget!

  1. frida skriver:

    haha, ja trodde jag var otålig, men här har vi en som är värre!! thihi…vad snyggt det kommer bli!! kram frida

Lämna ett svar