Höstfägring!

Pust! Snacka om att jobbet tog överhanden över livet. Nu börjar jag skönja lite trädgårdsliv och blogg igen.Trots att man tycker att det har känts som höst nästan hela sommaren, så känner man att nu är det höst på allvar och hoppet om ett strålande slut på sommaren har givits upp. Nu hoppas jag istället på en fin höst.

Benveden är först ut i tävlingen om vackraste höstfärg.
Till slut kommer hela busken att bli knallröd.

Barnen tycker att trädgården är hemsk på hösten, men jag tycker den är vacker i sitt förfall.  Det här är trollduvan, Actaea erythrocarpa, med sina vita bär.
Det är en typisk lundväxt, som gillar halv- helskugga

Rosen Gavnö i all sin prakt framför hängstarret, Carex pendula, som sakteliga börjar att vissna ner. Till vänster dignar min apel av frukter. Måste komma ihåg att stötta det. Sånt här är jag urdålig på. Jag ser att det behövs, men gör jag något åt det? Svaret är allt som oftast. -Nej! Skärpning Susanne!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar