Fynd!

Den här tiden på året kan man göra många fynd på de olika plantskolorna. Ändrar man eller nyanlägger mycket på hösten, som jag gör, passar det alldeles ypperligt.

På Plantagen köpte jag bl.a. dessa bergbambu för 20 kr / st. Jag var tvungen att fråga om det stämde, trots att jag är läskunnig. 😉 Ofattbart billigt. Jag vet inte var jag ska ha dem än, men vad gör det? Jag gräver ner dem i trädgårdslandet över vintern.

I helgen har Fagerhult halva priset på ALLT!!!Eftersom jag har fått förmånen att vara bonuskund, så får jag komma dagen före allmänheten. Snacka om att fynda, tex denna uppstammade tall, Pinus densiflora “Alice Verkade” + lite till förstås.Idag var jag “tvungen” att åka en sväng till, eftersom jag höll på att ångra ihjäl mig över att jag inte hade köpte denna pyramidkärrek, Quercus pal “Green Pillar”. Vilken tur att den var kvar. Trots att jag tog jobbarbilen var det nära att jag inte fick in den. Den sista metern fick jag böja. Det bästa är att jag för en gång skull vet exakt var jag ska ha den. Den ska få bli en uppstickare här vid rhododendron. SÅÅÅÅ snyggt blir det!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar