Ta risker!

I den här avdelningen har jag inte varit riktigt nöjd en ganska lång tid. Det stora felet är att min uppstammade ormhassel inte kommer till sin rätt. Det enklaste hade varit att flytta de  växter/buskar som är runt omkring. Så klart att det inte ska vara enkelt. Växterna runt omkring, azalean och japanska gyllenlönnen, är för låg zon på för att jag ska våga flytta dem, så för att bli nöjd måste jag flytta ormhasseln. Den har stått där i fem år, så det finns en stor risk för att den inte klarar flytten, men vad vore livet utan risker. 😉 Hmrfp!!!

Sagt och gjort! Jag vågar!
Hit ska den, så den verkligen kommer till sin rätt, i ensam majestät!

Jag struntar i om Anders kommer att grymta! Nu börjar jag plantera även här!

Nu hoppas jag att den klarar sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar