Här händer det saker!

Nu börjar det verkligen att synas att det händer något. Glasen i gaveln syns inte, men här i taket syns det verkligen.

Det blir verkligen snyggt med plåten.

Nu är han nitisk, mannen min. Han har satt upp strålkastare, så han kan jobba även när det har blivit mörkt. Det mörknar ju så tidigt nu, så timmarna i dagsljus räcker inte till, om det ska bli färdigt innan vintern.

Nu har vi även flyttat stenarna på plats, så att jag kan göra färdigt planteringarna här. Det är svårt tycker jag. Det gäller att göra lagom. Jag har en förkärlek för att göra för mycket. Det heter ju “less is more”, men jag vet inte. Det får inte vara för lite heller, men jag tänker ju även ha krukor här så……Hmmmmm! Men stenarna är perfekta i alla fall!!!Runt planteringarna ska jag ha ölandssten. Jag hade även tänkt ha det inne i växthuset, eftersom vi har så mycket liggande, men nu har jag ångrat mig.  Ölandsstenen är ju inte plan och det är ändå en fördel om stenen är det, eftersom vi ska ha möbler där inne. Så nu lutar det åt vanliga betongplattor.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

1 svar på Här händer det saker!

  1. frida skriver:

    du får komma å kolla på vårt golv, vi har lagt betongplattor..blev kanon! växthuset ser jättefint ut !!kram

Lämna ett svar