Long time, no see!

Det känns nästan lite konstigt att börja skriva igen. Uppehållet har varit långt, men nu är det lagom att börja skriva lite grann igen.
Klådan i fingrarna blir allt värre, ju ljusare det blir. Tur att jag har mitt uterum och sådden. Fröerna har kommit och idag har jag börjat med att så alla perenner. Jag hann ungefär hälften. Det tar en faslig tid bara att skriva de nya etiketterna. Etiketterna är en historia för sig. De blir bara fler och fler och jag blir tokig när jag ska hitta en speciell sort.

DSC_0686Så här har systemet sett ut hitintills. Varje kuvert är en bokstav. Till t.ex. bokstaven B måste jag ha två kuvert, eftersom de sorterna är så många. Behöver jag en speciell sort måste jag börja bläddra bland kanske 70 etiketter. Det är superstressande!!!
Jag har funderat länge på vad jag ska ha för system. Ett som håller i längden.
Nu äntligen har jag hittat det:

DSC_0685I varje låda ligger bara en sort och de är i bokstavsordning. Superbra!! Nu gäller det bara att Jula inte slutar sälja dem. De hade inte så många hemma när vi köpte dem. Dessa är enbart till bokstaven G.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar