Jag blir lycklig!

DSC_1159Min blombänk är överfull!
Det mesta är perenner, eftersom jag förra året provade ett nytt koncept. Innan satte jag ut alla perenner för att de skulle få en genomgå övervintring. Nu har jag alla krukor inne två – tre veckor. Har de inte grott då, ställs de ut i snön. Resultatet är mycket, mycket bättre. De allra flesta gror inne.

DSC_1160Gojibär är något som jag har sått. Jag tror att alla frön grodde. Krukan var överfull. Här är de utplanterade. Det ska bli intressant att följa deras utveckling. Kanske finns de till försäljning i sommar.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag blir lycklig!

  1. Åh, så härligt det ser ut!!! Får nog leta upp den där försäljningen i sommar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s