Den som spar han har!

På sommaren brukar jag inte ta mig tid att klippa mina häckar och klot. Själva klippningen är helt OK att ta sig tid till, men uppsamlingen av alla genar o. dyl gör mig jättestressad. Istället brukar jag göra det på hösten när allt har lugnat ner sig, men i höstas blev det inte av alls, så den som spar han har.

DSC_1224Vill man ha runda fina buxbomklot är det viktigt att klippa dem minst en gång om året.

DSC_1222Även uppstammade tujor behöver hållas efter, så att de inte tappar formen.

DSC_1221Min älsklingstuja måste också hållas efter, så att den inte växer ihop igen.

DSC_1223Detta är min”leksak” som jag använder vi klippningen. Den är så smidig, efter den är uppladdningsbar. Det är så skönt att slippa alla sladdar.

DSC_1219Det går utmärkt att klippa tujahäcken med den.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar