Inte roligt!

DSC_1235Egentligen skulle man bara gå runt och njuta dessa efterlängtade vårdagar, men jag har mest lust att gråta. Det är så mycket av det vintergröna som är dött eller mår väldigt dåligt. Det här är den stora rhododendron på framsidan, som säkert har stått på samma plats i minst 35 år. Den är så ledsen, så ledsen. Förbaskade vinter! Behövde den vara så ihärdig? Den varaktiga tjälen tillsammans med solen som var i april var förödande.

Här är fler exempel!

DSC_1241Blyertsen “Blue Arrow” ser heldöd ut.

DSC_1244Ytterligare en rhododendron som troligen är död.

Jag kan visa ytterligare bilder med död, men jag ska bespara er detta, man blir bara så ledsen. Istället avslutar jag med något som är betydligt glädjande.

DSC_1256

DSC_1258

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar