Biologisk mångfald……

……är väl något som alla vill ha i sin trädgård- Även jag förstås!
Jag har fåglar, grodor , fjärilar, en massa insekter och vattendjur. Kanske en salamander till och med. Men igår såg Marcus något som inte gjorde mig glad.

-- huggorm_gr.jpg

Denna fulingen låg vid stenbron. När jag kom fram ringlade den uppåt i bäcken och försvann under en stor hosta. Trots att vi letade efter den med en kratta, så var den spårlöst borta. UUhhhh!!! Det är knappt att man vågar gå i trädgården längre och absolut inte rensa under buskar och stora perenner. Jag klampar omkring ordentligt, för att skrämma den, så jag slipper se den igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s