Projekt!

Nu när jag äntligen är ifatt med allt, så kan jag ta tag i projekten. Det är både roligt och lite stressande, för de måste vara klara denna säsong i och med att jag har den viktiga visningen i mitten av juni nästa år. I början på säsongen har jag full sjå med att hålla efter allt. Då hinner jag inte nyanlägga.

DSC_1769Det jag ska börja med är kryddträdgården. Den blev ju indragen i byggandet av växthuset i och med att det ligger i gränsen.
Här ska det läggas fler plattor och det ska gjutas mellan dem.

DSC_1770Vid hörnet av växthuset ska det även bli en smal gång in. Innan har enda förbindelsen varit att gå över bron.

DSC_1703Rosorna i muren ska bort. De känns så ovårdade och jag har tröttnat på dem. Jag vill ha något som inte blir fullt så stort. Vi får se vad det blir. Här behöver jag troligtvis Anders hjälp med att gräva bort dem, eftersom de har stått här i många år, men först försöker jag förstås själv! 😉  DSC_1773Framför växthuset ska det läggas ölandssten + en låg mur som avskiljning och ev mer planteringar.

DSC_1772Och så det sista, men kanske det största och det roligaste projektet. (Tycker jag!)
Många som har varit och besökt mig i sommar har varit nyfikna på vad det ska bli. En del har gissat på pool och andra på någon anläggning av en badtunna. Jag kan utlova att det inte ska bli något av dessa. Vad det blir avslöjar jag inte ännu!!! Men jag vet!
Vilken underbar yta att jobba med. Jag är överlycklig!!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar