Djungel!

Gör man inte saker och ting direkt är det stor risk för att det inte görs alls. Mitt växthus är ett bevis för det. Jag hade inte tillräckligt många spiraler till att stötta tomaterna, så jag tänkte att jag skulle beställa mer. Men som sagt. Det blev inga beställda. På detta viset blev en del utan stöd, så de stackarna har blivit krypande tomatplantor.

DSC_1878Resultatet är djungel!
Ikväll tog jag tag i det och försökte få lite mindre djungelkänsla.
Det blev inte sämre i alla fall.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s