Pimping!

DSC_1912Jag har ”pimpat” ytterligare.  DSC_1918Jag har aldrig haft knölbegonior innan, eftersom jag alltid har förknippat dem med slit-och-släng begonian som man kan köpa lite var som. Men nu har jag fått upp ögonen för deras skönhet. Den röda är så vacker och passar perfekt när man vill ha röda assessorer. DSC_1915 DSC_1917Den här mörka kunde jag förstås inte motstå. De vita blommorna kontrasterar så vackert mot bladen.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s