kryddträdgården!

Kryddträdgården är nu på väg att bli den underbara lilla oas i trädgården som den ska vara. Att rensa här bland alla dofter är rena meditationen.

DSC_1964Här blommar den kinesiska vitlöken. Den variegerade myntan får finna sig i att vara i kruka. Den vågar jag inte släppa lös!

DSC_1971Isopen är ljuvlig.

DSC_1967Ängeln vilar bland den snart överblommande oreganon.

DSC_1968I en trädgårdtidning fick jag ett bra och snyggt tips, för att hindra spridningen av mynta. Förut har jag grävt ner vanliga krukor som jag lagt nära jorden, för att dölja den fula kanten, vilket fick till följd att den kröp över. På detta sätt har jag större kontroll.

DSC_1965En snygg malörtssort.

DSC_1970Min trana börjar rostar. Jag blir så lycklig!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar