Nu är det svårt att få saker och ting att hända!

Vilken skillnad det är på dagens ljusa timmar. Det känns som om man inte hinner någonting.DSC_2306Markstenen ligger och väntar på att bli lagd.

DSC_2307 DSC_2305 Portalen är nästan färdig. Det är bara “taket” kvar.

DSC_2304Framför växthuset har jag börjat på med ölandsstenen. En stor tyngd har fallit från mina axlar. Vi har bestämt att vi ska ha stenmjöl mellan plattorna istället för att gjuta. Det blir så mycket smidigare och möjliggör även att man kan sätta ner små plantor mellan stenarna om man har lust. Chansen eller risken om man vill se det så finns. 😉

DSC_2308Jorden som jag grävde upp vid växthuset har jag lagt här där det ska bli gräsmatta. Vilken tur att vi inte beställde en lastbil med matjord i våras. Denna jorden räcker. Till våren ska vi beställa eller hämta gräs på rulle. Det går inte att så gräs när man har två vilddjur.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar