Riksmötet!

Varje år har trädgårdsamatörerna en stor samling som kallas för riksmötet. I år var det vår krets, Södra Smålandskretsen, tur att anordna. Knutpunkten var Växjö. Man samlas på fredagen. På lördagen utgår det ett X antal bussar till några trädgårdar runt om.
Jag hade den stora äran att få besök av två bussar. Den första på förmiddagen och den andra på eftermiddagen.
20140614_151404Det är lite häftigt när det kommer en stor 60-buss inrullandes på vår lilla väg. (Anders tog bilden med sin mobil, men det var inte enkelt med en Zorro i koppel, som ville kolla in bussen.)
Jag och Marcus gick in i bussen för att presentera vår trädgård.

DSC_3448

DSC_3450

Det som förvånade mig var att många tyckte det var konstigt att jag klarade den japanska dvärgpilen, Salix integra”Hakuro Nishiki”, här i ZON 5. En som bodde i ZON 3 hade inte vågat sig på den. Lite märkligt tycker jag. Jag trodde att trädgårdsamatörer över lag är tuffa och vågar testa.
” Vågar man inte så vinner man inte heller.”
Jag hat två st nu. Den första har jag haft i många år.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar