Hmmmmm!

DSC_3554Det här är svårt! Hur ska jag göra med min nya portal? Ska jag plantera en klängväxt här? En clematis skulle kanske vara fin här? En kraftigväxande ”Summer Snow” som väller över. Eller kanske humle? Passande i ett grönsaksland, tycker jag. Förr fanns alltid humle i denna avdelning. Eller ett vildvin? Stram och elegant. Eller så ska den bara vara här. Helt ren. Inga växter som döljer. Det här ÄR svårt! Hjälp mig!
Vad tycker ni?

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s