Mina näckrosor!

Mina näckrosor verkar trivas mycket bra.

DSC_3724De börjar bli riktigt maffiga. Frågan är hur stora jag ska låta dem bli? Jag vill ju inte att hela dammen ska täckas av dem. Vi vill ju att våra fiskar ska synas också.

DSC_3725

Men visst är varje blomma ett under av skönhet. De högblanka gröna bladen är inte heller så dumma.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mina näckrosor!

  1. Cathrin skriver:

    Hej! Inte bara dina Näckrosor är fina…..HELA DIN TRÄDGÅRD ÄR HELT FANTASTISK! Tack snälla för du tog dej tid att visa oss ert himmelrike….jag svävar fortfarande på moln, och kommer väldigt gärna tillbaks igen. Växterna är planterade och det blev superbra. verkar som om det inte är omöjligt med besöket vi pratade om oxå…….han blev ÖVERLYCKLIG……tror jag;-) Ha det bäst själv/ Cathrin

Lämna ett svar