Träningsvärk!!?

Hela dagen igår har min käre man kört med bilmaskinen. Undrar jag om det blir träningsvärk idag? Troligtvis!

 DSC_4026

DSC_4036

Anders bilar och Magnus kör undan betongen och stenen. Bra teamwork! Vad gjorde jag då? Latade mig? inte alls! Jag har påbörjat den stora omflyttningen av växter som alltid sker varje höst. Partier som jag inte är nöjd med gräver jag om. Så min älskade spade och jag jobbade också. Ett betydligt roligare jobb 🙂

DSC_4037

Under trappan som vi har gjutit en gång fanns den gamla trappan och under den fanns denna. En jättegammal trappa gjord av sten. Jag kan riktigt känna historiens vingslag. Vem gjorde denna? Hur såg huset ut då? Jättespännande. Dessa stenar får inte slängas. På ett eller annat sätt ska de användas. Hmmmmmm..
Det får jag fundera vidare på.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar