Mitt älskade växthus!

DSC_0045 DSC_0046 DSC_0047

Den fina svarta ljusstaken bara älskar jag. Tulpanpelargonen har blommat hela sommaren. Knölbegoniorna har varit tröga att få igång, men nu på målrakan kommer de starkt.

DSC_0050 DSC_0049

Som vanligt är tomaterna helt vildvuxna. Jag tyckte jag var på banan länge, men någonstans på vägen tappade jag kontrollen. En miss jag gjorde förra hösten var att inte dra upp och slänga tomaterna. Följden blev att de fröade av sig och nu är det en massa småplantor som gömmer sig i allt och förstärker djungeln.
“Man lär sig så länge man lever”

DSC_0048

Vindruvorna har vuxit flera meter och blivit så fina, men jag funderar på att gräva upp dem. Jag tycker att de är lite sura,. Jag vill ha sötare druvor. De jag har nu utlovades att vara söta, men……Ja, vi får se hur jag gör.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar