Äntligen!

DSC_0044DSC_0045

Nu har jag äntligen börjat med mitt nya projekt, stenpartiet. Det har kliat i fingrarna länge, men jag har tvingat mig att göra färdigt andra små partier här och var, som jag inte har varit nöjd med.
Jag gör som jag brukar göra, lägger kraftfodersäckar i botten och fyller på med jord. Stenarna använder jag till att få upp höjden. Stenpartiväxter är oftast småväxta och därför vill jag inte ha dem längs med marken. De blir svårare att njuta av då. Stenarna är även till för att hålla värmen bättre. Alpiner, som de även kallas, är oftast värmeälskare.
Jag har passat på att göra rabatten större, för då kan jag flytta de växter som redan fanns där allteftersom och slippa jordslå dem så länge.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar