Före och efter!

Projektet med glasverandan är nästan färdig och vi är jättenöjda med resultatet.

DSC_4018 DSC_4147

Det är de gamla dörrarna som vi har slipat och målat om. Nu fattas enbart sedumtaket och en ordentlig trappa. Även partiet framför huset har fått en renovering.

DSC_4149DSC_4150

Jag älskar min rostiga marshallhållare. Den fick jag i födelsepresent förra året. Den är från rostparadiset på Öland. Jag har inte använt den förut, för jag visste att det var här jag ville ha den. Den är fantastisk vacker på kvällen när det brinner i den. På sommaren har jag tänkt att jag ska ha en växt i den. Stenen är en av dem som tillhörde den gamla trappan.
Trädet är en uppstammad ormhassel och busken är en vanlig buxbom. Något högt, något vintergrönt, en marktäckande perenn, vintergröna “Vinca minor” och så klart en sten.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar