Precis som vanligt….

…..föll jag som en fura när jag såg denna skönhet. Hon ville verkligen bo i Broddarp!

DSC_4152DSC_4153

Visst är hon underbar?!

DSC_4163DSC_4162

Hon är till och med underbar i sitt förfall
och det är det inte så många skönheter som är.

DSC_4154DSC_4161

Denna kamelia köpte jag förra året och hon är också ljuvlig. En del knoppar trillade av efter omplanteringen, så man ska kanske vänta med det tills efter blomningen.

Nu har jag alltså två stycken. Jag som inte hade tänkt att ha någon alls, eftersom jag hade fått för mig att de är svårskötta. Den röda har jag inte haft några problem med. Ingen ohyra alls och den har växt riktigt bra. I somras stod den ute och det verkade som den trivdes med det, så det tänker jag att jag gör i år också.
Kanske kan det bli ytterligare någon? 😉 Den som lever får se!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar