Startskottet har gått!

Startskottet har gått för ett nytt projekt i trädgården. Ett megaprojekt, som jag både bävar för och ser fram emot. Denna gång är det inte enbart jag som har dragit igång det, utan det är ett gemensamt beslut. 😉

DSC_4235

Hela denna ytan ska bli pool/poolområde.

DSC_4236

Från stenarna till vänster och till och med garaget kommer poolen att vara. 8 x 4 meter ska den bli. Först blev jag helt förskräckt när jag insåg vidden av beslutet. Det betyder att garaget måste rivas. När jag vant mig vid tanken kändes det enbart bra. I garaget har vi nästan aldrig haft bilen, bara en massa bråte. Men även bråten behöver en plats, så då drog det med sig…..

DSC_4136

…att vi var tvungna att fixa till det gamla garaget. I det har vi enbart haft skräp. Riktigt skräp! Ett par gånger om året har vi eldat och kört det till grovsopor, så en ansiktslyftning var nödvändig om vi skulle kunna använda det till förråd.

DSC_4242DSC_4244

I helgen rev vi garaget. Vi hade god hjälp, så det gick fortare än vad vi hade trott.

DSC_4246DSC_4252

DSC_4253DSC_4255DSC_4245

Vi eldade upp allt en god bit ifrån huset, eftersom vinden låg på åt det hållet.

DSC_4260

Det sista!
Det anade vi aldrig när vi installerade vatten här och gjorde den gedigna lådan, att det skulle rivas efter tre år. Man vet aldrig vart vindarna blåser. Det gör livet både spännande och ibland olustigt.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar