G-dagen!

Så var det då dags för den stora grävdagen.

DSC_4261

Sture är på plats. Han började med garageplattan.

DSC_4265DSC_4268DSC_4269

Han grävde upp alla växter, t. ex. koreagranen och hängsälgen.

DSC_4270 DSC_4271

All gräs- och sandyta grävs bort. Avloppet fick läggas om.

DSC_4274DSC_4275

Hålet till bassängen tog sin lilla tid att gräva. Tur att det inte var berg under. I så fall hade vi fått höja nivån på hela området och det hade tagit betydligt längre tid med att mura stödmurar runt allt. 182 centimeter djup är den nu. I botten ligger ett lager med markduk.

DSC_4276DSC_4277

Ovanpå markduken ligger ett lager med makadam. Innan Sture begav sig hemåt fick han hjälpa oss att få hängsälgen och koraegranen på plats. De är alldeles för stora att hantera själva. Hoppas nu bara att de klarar sig.

Nu är det bara att vänta på poolpaketet!
Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar