Ibland tar saker och ting tid!

När det gäller trädgård brukar jag tänka länge innan jag sätter igång något projekt. När det väl är igång vet jag oftast vilka växter jag vill ha, men ibland är det omöjligt att få till det bra. Idag har jag löst två sådana platser.

DSC_4505    DSC_4650

Jag har flyttat en av mina magnolior från “grottan” till växthusgården. Den har varit i min ägo i många år, men vuxit så långsamt, så långsamt och aldrig blommat. Förhoppningsvis kommer den att trivas bättre på sin nya plats.

DSC_4649    DSC_4653

Detta hörn har länge stått tomt, men nu har jag äntligen hittat en passande buske. Det blev en klockbuske Enkianthus campanulatus. Den är härdig till zon 3, men i detta skyddande hörn och med muren borde den klara sig. Den är fantastiskt vacker med alla klockor.
Väl värd ett försök!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar