Poolområdet!

Min käre man och jag är inte helt överens om hur det ska vara runt poolen. Jag vill förstås införliva den med övriga trädgården. Anders är livrädd för blad och smuts i poolen och tycker vi kan ha krukor istället för träd, buskar och växter. Ska vi ha en massa krukor får det bli han som får stå för den vattningen. Är det något som jag inte gillar med trädgård, så är det just vattningen. Det är urtråkigt!
I ett svagt ögonblick har han ändå lovat mig att jag får fria händer. Hmmmm! Jag undrar om det kommer att hålla. Jag fick inte skriftligt på det och inga vittnen fanns i närheten som kan intyga sanningen 😉

DSC_4660 DSC_4661

Ett litet område runt dammen är dock klart. Det har utökats för att passa ihop bättre med plattorna runt poolen.

DSC_4664   DSC_4663

Här inne kommer det att bli ett litet hörn för sig själv. Rabatten avgränsar till höger och till vänster hängpilen. Kanske blir det någon sittgrupp eller någon vilstol. Vi får se.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar