Öppna trädgårdar Västergötland 4!

Trädgård nummer fyra ägdes av den kända trädgårdsexperten Hannu Sarenström.DSC_4819

Ingången och framsidan är väl känd från bilder, men jag var väldigt nyfiken på vad resten av trädgården skulle innehålla. Som tur var hade jag låga förväntningar, eftersom jag var lite misstänksam mot att man inte har fått se mer av hans trädgård från olika reportage.
Tyvärr infriades förväntningarna.

DSC_4821  DSC_4822

Siktlinjerna fanns där, de pampiga rabatterna inramade med buxbum, men allt var så rörigt och vildvuxet. Det tråkiga var dock att det var så stökigt runt omkring. Där låg slangar, arbetsverktyg, vissnade krukor, oanvända rabatter med enbart ogräs och detta fanns lite överallt i trädgården och sönderslagna krukor etc. etc.  Jättesynd på en trädgård som hade kunnat vara jättefin. Det värsta, enligt mig, är att när en trädgårdsförening ville komma på besök ville han ha 3000 kr. Tänk om de hade accepterat priset och fått se detta. Snacka om att utnyttja sitt kändisskap.

DSC_4828

Det enda som jag verkligen tyckte om var denna avdelning, som låg längst bort i trädgården. Här infann sig en otrolig frid.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar